Skip to main content

Cleaning & Coatings

Bescherming van uw caravan.

Cleaning & Coatings

Uw caravan krijgt nogal wat te verduren. Denkt u maar eens aan de zoute aanslag veroorzaakt door de Côte d’Azur of drie weken onder de bomen in Noorwegen.
U ontkomt er dan ook niet aan om uw interieur en exterieur van uw kampeerwagen af en toe schoon te maken.

Bescherming van uw caravan.

Uw caravan alleen schoonmaken is niet voldoende. Een beschermende laag met behulp van wax moet worden aangebracht om hechting van vuil tegen te gaan en de caravan te beschermen tegen weersinvloeden. Dit kunt u ook door Stalling-Achterhoek laten doen wel zo makkelijk. Bij het laten aanbrengen van een keramische coatings is het niet noodzakelijk dat u ook bij ons gebruik maakt van de stalling.

Aanbevolen word dan ook uw Caravan of Camper te laten voorzien van een Keramische oppervlakte coatings

Keramische oppervlakte coatings.

Een tweede huid voor uw caravan lak. Bescherming tegen zon, zure regen. Het behandelen van een oppervlak, is een proces waarbij een beschermlaag op een ondergrond wordt aangebracht. Doel van deze behandeling is, het langdurig beschermen tegen (schadelijke) externe invloeden, m.a.w. om een snel veroudering- c.q. slijtageproces van de lak tegen te gaan.

Als we spreken over keramische coating of ceramic coating, dan hebben we het doorgaans over een coating over de lak. Keramische coating voor de caravan of camper biedt langdurige bescherming met een waanzinnige weerstand tegen UV-straling en chemicaliën. Hiernaast beschermt de coating het lakwerk tegen vuil van buitenaf zoals wegdekvervuiling, teer en andere vervuiling en strooizout. Het biedt: Minder onderhoud dankzij het makkelijke ‘Easy-to-Clean’ effect, Ongelooflijke diepe glans met een mooie kleurintensiteit, Verlengt de levensduur van de lak en dus de waarde van de caravan of camper. Ceramic Coating is een UV-werend en nagenoeg krasvast voor de caravan lak.

Eigenschappen:

  • Permanent en transparant
  • Hoge UV-protectie
  • Nagenoeg krasvast
  • Zout bestendig
  • Hydrofobisch
  • Temperatuur bestendig
  • Lange levensduur
  • Hoge glansgraad
  • Nagenoeg zelfreinigende coating

Cleaning & Coatings

vanaf 150,- €

Aanbevolen word dan ook uw Caravan of Camper te laten voorzien van een Keramische oppervlakte coatings

Uw caravan krijgt nogal wat te verduren. Denkt u maar eens aan de zoute aanslag veroorzaakt door de Côte d’Azur of drie weken onder de bomen in Kroatië

Maak daarom gebruik van onze Cleaning & Coatings service.

Caravan Wassen & Coating

Met een Caravan Coating. Jaren een blinkende Caravan of Camper.

caravan met parelende -waterdruppels

Stalling

Comfort

Veiligheid

Service