Skip to main content

Caravan & Camperstalling

Stalling op maat voor uw caravan, camper en boot

Caravan & camperstalling

In Aalten verzorgen wij de stalling voor caravans, campers of wat u ook wenst te stallen. Wij hebben een grote ruime stalling tot uw beschikbaar. Wij streven naar de beste comfort rondom de stalling. Alles is bespreekbaar en aan te passen aan uw wensen. Zodat wij het voor u zo gemakkelijk mogelijk kunnen maken en dat u er geen omkijken meer aan heeft.

Onze locatie is een droog en goed geventileerde hal, is degelijk afgesloten, heeft een verharde vloer en is ongedierte vrij. Daarbij is onze doorrijdhoogte 4 meter.

Caravans worden uitsluitend door één van onze medewerkers naar binnen of buiten gereden. Voor het verplaatsen van caravans maken wij gebruik van een speciale mover

Voorzieningen op onze locatie

 • Stroomvoorziening voor o.a. een druppellader
 • Speciale mover (om veilig uw caravan te kunnen verplaatsen)
 • Luchtpomp voor bandenspanning
 • Start booster
 • Reserve lampen

Bij ons kunt u terecht voor stalling met comfort.

Het is niet toegestaan gasflessen of andere brandbare stoffen in het object te bewaren!

U dient zelf het te stallen object te verzekeren tegen brand, diefstal, in de stalling hebben wij uw caravan / object niet verzekerd.

Bent u klaar om op vakantie te gaan?

Wij zullen ervoor zorgen dat uw caravan of camper op het door u gekozen tijdstip klaar staat zodat uw deze kan aankoppelen en u op pad kan.

 

 

Haal breng afspraak

In onze online software kunt u zelf een aanvraag doen met het door u gewenste tijd en datum voor deze afspraak. Het moment  waarop u de afspraak kan inplannen zal altijd 3 dagen later zijn. De aanvraag wordt pas definitief als deze door ons is bevestigd, wij kunnen namelijk hierin nog wat wijzigen. Wij zullen enkel afspraken in behandeling nemen die in ons online systeem zijn aangevraagd. Wij hanteren voor een haal en brengafspraak andere regels tijdens de winterperiode.

Een plek waar u uw voortent kan uitzetten

Het is mogelijk om uw voortent of luifel tijdelijk bij ons op te zetten zodat deze netjes kan drogen waarna u hem rustig kan inpakken. Hierdoor zult u altijd een droge voor tent of luifel kunnen opslaan bij ons in de stalling.

 

 

Diensten volgens onze algemene stallingsvoorwaarden.

Caravan & Camperstalling Log hier in op uw stallingaccount

Een caravan, camper, vouwwagen, boot of auto stallen?

Wij hanteren flexibele haal en breng tijden volgens afspraak.

Caravans worden uitsluitend door één van onze medewerkers naar binnen of buiten gezet.
Voor het verplaatsen van caravans maken wij gebruik van een speciale mover.

Het is niet toegestaan zonder begeleiding van ons de hal te betreden.

Roken in de hallen is niet toegestaan.

Stalling tips:

Wanneer u de caravan of camper voor een langere tijd gaat stallen, zoals tijdens de winterstalling, is het verstandig voorzorgsmaadregels te nemen. Naast goed schoonmaken en het uitnemen van de proviand voorraad zijn er nog meer zaken waar u aan kan denken.

Als leidraad kunt u gebruik maken de volgende tips:

 1. Stalt u een auto of Camper raden wij aan altijd een druppellader te gebruiken
 2. De caravan voor het wegbrengen naar de stalling goed schoonmaken, van binnen en van buiten. Sop de caravankoelkast goed uit en neem de kastjes en planken af met een vochtige doek. Laat alles goed drogen. De koelkastdeur dient op een kier te staan (doekje er tussen).
 3. Etenswaren trekken muizen en ander ongedierte aan, dus alles, ook de houdbare en verpakte spullen, uit de caravan, let op kruimels in kastjes.
 4. Zet alle kastdeurtjes en deuren open ook de koelkastdeur dient u op een kier laten staan (doe een doekje tussen de deur).
 5. Zet kussens en de bankdeksels omhoog zodat er ventilatie is.
 6. De watertank (schoon en vuilwateren alsmede de caravanboiler dient u te legen en af te tappen en indien mogelijk de leidingen door te blazen.
 7. Plaats geen vochtvreters, omdat in de winter de lucht minder vochtigheid kan bevatten condenseert het water en slaat neer als condens op de wanden en ruiten van de camper.
 8. Laat de horren en gordijnen open staan. Zo voorkomt u dat deze gaan uitrekken of dat de spiraalveren van de rollo’s aan kracht verliezen.
 9. Zorg dat eventuele batterijen uit rookmelders enz. verwijderd zijn zodat deze niet kunnen leeg lopen tijdens de stalling.

Stalling

Comfort

Veiligheid

Service